”Интересантан спој једног популарног медијског формата као што је квиз, са класичном глумом и приповедањем која се ипак налази у сржи представе, необично временско трајање је свакако нешто што указује на губитак времена у данашњем свету.”

Ивана Кроња, филмолошкиња

”Та врста исцрпљивања мени није најдража на свету. У принципу не видим неки велики смисао у томе. Две ствари су ми се догодиле, а то је да имам осећај да смо гледали једни друге јер смо престали да гледамо њих, друга ствар је да ако је све ово око нас толико банално, од свих могућих мас медија и свега осталог, зашто онда не бисмо ту баналност гледали и овако, поприлично конкретно и на позорници. Код ”дурејшн” перформанса оваквог типа важи оно олимпијско правило, важно је да се издржи до краја као за маратон,  а резултат је свеједан.”

Игор Ружић, критичар

”Интересантан је концепт овако једног проживљавања живота, релевантне и нерелевантне приче, о чему мислимо и разговарамо и како интереагујемо једни са другима. Радије бих га одгледао целог из сале него овако професионално радећи. Професионално је изазов и занимљиво је радити овакву представу уживо.”

Владимир Марјановић, преводилац

”Претпостављам да ме наводи на то да размишљам о природи ”дурејшнал перформанса” и како се извођачка енергија повезује са јачањем пажње и способности концентрације. Јако ме интересује које питање које је навело три особе да устану и оду у исто време.”

Тед Вицел, позоришни редитељ

”Одлична питања и идеја је брилијантна. Брилијантно људска, одлично разбијен четврти зид и проширење позоришта. Постоји флуидност између публике и глумаца и све је спонтано.  Очигледно је експеримент раног порекла позоришта, али је помало досадно јер одговори нису толико интелигентни и могли су бити забавнији. Разочаран сам помало јер сам мислио да ће одговори бити креативнији. Представа је драгоцена јер наводи публику да размишља. Форсд Ентертеинмент је веома позната компанија, ја сам из Америке али сам чуо доста добрих ствари о њој. ”

Кристофер, писац

Publiku anketirale Hana Selena Sokolović i Darija Vučko