Било је веома забавно и брло добро.

Жак Ларош

Представа је јако необична, допала ми се и имао сам срећу да седим поред глумице која је глумила две улоге па сам се и сам осетио делом представе. Занимњиво ми је било што има ткање необичне приче којој се не зна ни крај ни почетак нити ко тачно прича. Делује као да су читав свет и читав живот само једна неиспричана прича. Било ми је јако интересантно.

Срђан Шапер, оснивач И&Ф МсСанн Групе

Узбудљива и интригантна представа. Изнад свега су изванредне глумице које апсолутно држе пажњу. Врло паметно је смишљен синопсис овог текста. Интригантна, узбудљива и необична представа! Глумице су изванредне и прелепе!

Љиља Тодоровић, позоришна редитељка

Ово је било другачије од свега до сад. Мислим да је интересантно то што се представа развија и што је драматуршки таква да се очекује нешто ново до краја. Варијанта са мета театарским поигравањем, где је, шта је, да ли је то тај простор, празан простор је такође одлична. Глумице су сјајне.

Лука Јованов, студент

Иако сам пола представе стајао на балкону а другу половину седео на поду уз немогућност да видим пола сцене, мислим да је ово једна јако занимњива, храбра и вредна представа. Ако имате у виду ирански контекст, ова женска представа је вредна не само на плану форме која је интерецантна а врло једноставна и не нарочуто инвентивна, али тачна, већ пре свега идејно-идеолошка. Све је дакле једноставно а пуно метапланова и метаподтекста да је заиста сјајно да се овако радикално другачија представа у односу на идеју битефобских нових тенденција нашла у селекцији. Нове тенденције не морају бити само формалне, већ и контекстуално-идеолошке.

Ђорђе Живадиновић Гргур

Публику анкетирале Хана Селена Соколовић и Дарија Вучко