ДЕЛИКАТЕСНИ ЕПИК ТРИП 51. БИТЕФА

У складу са овогодишњом темом фестивала ЕПИК ТРИП или Епско путовање, представом-спектаклом ОЛИМП Битеф тим је одлучио да приреди Битеф дионизије за своју публику, и пријатеље спонзоре и госте. У то име у понедељак, 4.9. од 19 часова на традиционалном Деликатесном понедељку у КЦ Граду, Битеф тим припремаће за своју публику деликатесе из Грчке, како би се припремили и скупили снагу за све оно што нас очекује у септембру.

Милош Латиновић, директор Битефа задужен за главно јело, Анђелка Јанковић, директорка маркетинга и традиционалне грчке слаткише, Весна Радовановић из ПР службе за хлеб са рузмарином, мафине са тиквицама и маслинама, док ће Јелена Кнежевић извршна директорка, Иван Меденица, уметнички директор, Александра Делић, извршна продуценткиња и Славица Хинић, пр менаџњрка са тимом Битефа бити задужени за свежу грчку и цазики салату, као-и послужење гостију. 

А за дионизијске звуке задужена је овога пута Јована Јањић, продуценткиња Битеф театра.


ХРАНА БОГОВА - БИТЕФОВЕ ДИОНИЗИЈЕ МЕНИ

  • Спецофаи, пикантно месно јело које одише свим ароматичним зачинима медитерана. 
  • Битефоливе хлеб, са рузмарином/мафини са тиквицама и босиљком
  • Битеф (грчка) салата, са традиционалним грчким зачинима, здрава као и сама храна Богова/незаобилазни цазики.
  • Локумадес, традиционални грчки десерт са медом са Олимпа. 
  • Грожђе 


Док будете уживали у храни и пићу богова имаћете могућност да се информишете о свему што нас очекује на 51. Битефу, представама, програмима, а пре свега да се дружите са уметничким и продукционим тимом Битефа у прелепој атмосфери КЦ ГРАДА.

Цена бона за једну порцију је 200 дин. 

Видимо се на деликатесном епиц трипу 51. Битефа!