”Interesantan spoj jednog popularnog medijskog formata kao što je kviz, sa klasičnom glumom i pripovedanjem koja se ipak nalazi u srži predstave, neobično vremensko trajanje je svakako nešto što ukazuje na gubitak vremena u današnjem svetu.”

Ivana Kronja, filmološkinja

”Ta vrsta iscrpljivanja meni nije najdraža na svetu. U principu ne vidim neki veliki smisao u tome. Dve stvari su mi se dogodile, a to je da imam osećaj da smo gledali jedni druge jer smo prestali da gledamo njih, druga stvar je da ako je sve ovo oko nas toliko banalno, od svih mogućih mas medija i svega ostalog, zašto onda ne bismo tu banalnost gledali i ovako, poprilično konkretno i na pozornici. Kod ”durejšn” performansa ovakvog tipa važi ono olimpijsko pravilo, važno je da se izdrži do kraja kao za maraton,  a rezultat je svejedan.”

Igor Ružić, kritičar

”Interesantan je koncept ovako jednog proživljavanja života, relevantne i nerelevantne priče, o čemu mislimo i razgovaramo i kako intereagujemo jedni sa drugima. Radije bih ga odgledao celog iz sale nego ovako profesionalno radeći. Profesionalno je izazov i zanimljivo je raditi ovakvu predstavu uživo.”

Vladimir Marjanović, prevodilac

”Pretpostavljam da me navodi na to da razmišljam o prirodi ”durejšnal performansa” i kako se izvođačka energija povezuje sa jačanjem pažnje i sposobnosti koncentracije. Jako me interesuje koje pitanje koje je navelo tri osobe da ustanu i odu u isto vreme.”

Ted Vicel, pozorišni reditelj

”Odlična pitanja i ideja je brilijantna. Brilijantno ljudska, odlično razbijen četvrti zid i proširenje pozorišta. Postoji fluidnost između publike i glumaca i sve je spontano.  Očigledno je eksperiment ranog porekla pozorišta, ali je pomalo dosadno jer odgovori nisu toliko inteligentni i mogli su biti zabavniji. Razočaran sam pomalo jer sam mislio da će odgovori biti kreativniji. Predstava je dragocena jer navodi publiku da razmišlja. Forsd Enterteinment je veoma poznata kompanija, ja sam iz Amerike ali sam čuo dosta dobrih stvari o njoj. ”

Kristofer, pisac

Publiku anketirale Hana Selena Sokolović i Darija Vučko