Bilo je veoma zabavno i brlo dobro.

Žak Laroš

Predstava je jako neobična, dopala mi se i imao sam sreću da sedim pored glumice koja je glumila dve uloge pa sam se i sam osetio delom predstave. Zanimnjivo mi je bilo što ima tkanje neobične priče kojoj se ne zna ni kraj ni početak niti ko tačno priča. Deluje kao da su čitav svet i čitav život samo jedna neispričana priča. Bilo mi je jako interesantno.

Srđan Šaper, osnivač I&F MsSann Grupe

Uzbudljiva i intrigantna predstava. Iznad svega su izvanredne glumice koje apsolutno drže pažnju. Vrlo pametno je smišljen sinopsis ovog teksta. Intrigantna, uzbudljiva i neobična predstava! Glumice su izvanredne i prelepe!

Ljilja Todorović, pozorišna rediteljka

Ovo je bilo drugačije od svega do sad. Mislim da je interesantno to što se predstava razvija i što je dramaturški takva da se očekuje nešto novo do kraja. Varijanta sa meta teatarskim poigravanjem, gde je, šta je, da li je to taj prostor, prazan prostor je takođe odlična. Glumice su sjajne.

Luka Jovanov, student

Iako sam pola predstave stajao na balkonu a drugu polovinu sedeo na podu uz nemogućnost da vidim pola scene, mislim da je ovo jedna jako zanimnjiva, hrabra i vredna predstava. Ako imate u vidu iranski kontekst, ova ženska predstava je vredna ne samo na planu forme koja je interecantna a vrlo jednostavna i ne naročuto inventivna, ali tačna, već pre svega idejno-ideološka. Sve je dakle jednostavno a puno metaplanova i metapodteksta da je zaista sjajno da se ovako radikalno drugačija predstava u odnosu na ideju bitefobskih novih tendencija našla u selekciji. Nove tendencije ne moraju biti samo formalne, već i kontekstualno-ideološke.

Đorđe Živadinović Grgur

Publiku anketirale Hana Selena Sokolović i Darija Vučko