Додела награде 51. Битефа

У четвртак, 09. новембра у 19 часова у Калдрма Бару (Скадарска 40б) биће одржано свечано уручење награда 51. Битефа - Гранд приx „Мира Траиловић“ и 40. Политикине награде за најбољу режију редитељу Јан Фабру за представу „Олимп: у славу култа трагедије - представа од 24 сата” у продукцији Трублејн/Јан Фабр, Антверпен, Белгија.

Овом приликом уметнички директор Битефа Иван Меденица даће кратак осврт и поделити утиске са 51. Битеф путовања. Битеф ће најавити и прву Донаторску вечеру коју организује у сарадњи са I&F McCann Групом, а која ће се одржати 15. новембра, са почетком у 20 часова, у хотелу Square Nine.

Након доделе награда биће уприличена додела захвалница пријатељима фестивала, коктел и послужење за званице и новинаре, а уживаћемо у атмосфери музичког састава Афро Ливе Ацт (Илија Рудовић ака Рудхаман - беат, Милан Јанчурић - саксофон, Стефан Роквић - перкусије).

Од 20:30 до 21:00 у истом простору Јан Фабр ће потписивати своју књигу НОЋНИ ДНЕВНИК 1985 - 1991, издање Културног центра Београда и Вулкан издаваштва (2017).